Wednesday, July 11, 2007

Pe CiteR ri ni...hehe

hehe... mase nak trun cafe p bli mknn trun la daku ngan sha....bla bla bla bla, dah siap order suma. ktorang pun tggu la mknn..pas 2 dtg lak mmbr sorang ni cik f, td die x trun tp tbe2 trun lak..rope2 nye nk bli topup tp lupa nk psn kt ktorang..kuang3...
Then, nak naik lif ni.. dh rse plik dah pehal x sampei2 lg rope2 nye cik f lupa nak tkn nak naik tngkt 3...kuang3. alahai cik f trberangan la plk...


Ptg...lepak2 kat umah tgk manjalara...mlm kuar p jusco igt nak p bli baju n window shoppin' last2 store jusco tutup lak psl dorang de family day...huhu bengang lak rase...last2 jln2 temankan kn abah p cut rambut kat x-cut, daku n mama pun jenjln kat stall2 kecik.. n trberkenan lak kat SPONGEBOB PHOne StrAp.. so cute... apalagi bli r...hehe

5 cot cet!!:

alycia said...

ooooo.. ne ekkk kejer korang kat blakang memblog kan diri... haha tak tau, ckp kat pn samsiah...

kalo tak nak cakap, baik belanjer akak.... (wat2 muka garang ckit..)

viruspadu said...

sape la yg ajar dorg buat blog ni... heeeiiii... bebeb kang...
uhuhuhuhuh...
laariksss....

Intan said...

hehe...biase mengisi ms lapang...wakaka

alaaaa jgn la ngadu...okey2 nnt kte blnje ek...blanje mkn angin jek...

alycia said...

nampak gayanye mak buah lah yg ajar nak buah nie ekkk.... takpe, blog ni pun salah satu dr projek web gak kan hehe.. (terasa betapa sporting nye aku..)

Intan said...

hehe ni kire slh satu projek web ktorang r...wakaka