Friday, July 27, 2007

.....cite pe ri ni ek??

...pe citer rini yer...huhu..pg2 mmg igt nak tdo je la sbb rini ujan tp ari2 pun mmg ujan..ujan..ujan..ujan.. sjukkkk jer...time cani tdoq mmpi bessshhh pun xper... huhu cite psl mmpi, semlm dah la mmpi x best ngn ex ni la siap g jenjln ntah mn2 ntah tmpat nyer... mcm dah xde org lain yg leh muncul dlm mmpi 2...waaaa bengang nih... :( tghri trun g kantin brtembung lak ngan org yg dlm mmpi ni la.. ceh!! bley lak brtembung..huhu wat bodo jek la...haha...eeee xsuke2...

~ari ni gak ku n sya temankan farah p MPS die nak byr cukai pntu...hehe yg klakar nyer...farah x biase byr bil2 cam 2, ehem2 same la ngan ku jgk...hehe... sya plk jd guide nyer ms p MPS... dlm prjlnn ktorang jln kaki, trun kat bukit ckit ku tkut nak jln laju2 sbb tkut trgelincir jd jlln la slow2 dh mcm org jepun lak..dlm ms yg sama farah lak jln smbil melibas2 kn rambut nyer ala2 model iklan rambut 2.. trkena la kat muka ku wat kali yg kedua nyer...haha farah..farah.. nk jd model iklan yek...dah smpai MPS..farah amik no. nk p la kat kaunter..apalagi sya pun candid la pic die tgh byr bil.. sya kate" haha ni la die suspect yg dicari tgh byr bil cukai rupenyer...."...bla...bla...bla..

~ ku rase sgt bohsan...npe ku bohsan??? ...help me...help me...

4 cot cet!!:

Farahanna said...

alah intan...
jgn terkejut tetibe farah kua t.v...
jd model iklan shampoo panoice(pantene + rejoice)...
haha...
=p

Intan said...

wooow jenama ape tuh!!!! mcm x prnh dgr jek...wakaka..
wow glamer la nnti ek...jgn lupa daku tau... :P

alycia said...

korang2... wei, gie wat kejer... kang cakap kat pn zaimah kang...

norsha said...

hahaha..lawak2 lah korang nih..ape lah..bosan?aah bosan duk wat kerja sama je..mujur ada blog luahan semua perasaan..haha..be careful friend with your sandal..
Hy farah..cantik rambut tuh..tapi tempat tak kene lah nak wat iklan..hehe..joke and laughter is the best medicine..